АМЕРИКАНСКИ АВТОМОБИЛИ

Доставка и продажба на всички видове авточасти за леки и лекотоварни автомобили.Безплатна доставка за поръчки над 99.99 лв

АМЕРИКАНСКИ АВТОМОБИЛИ Съдържа 851 продукта.

Подкатегории

 • ACURA

  Акура (на японски アキュラ, Akyura, на английски Acura) е подразделение на Хонда, под чието име от март 1986 г. се предлагат луксозни седани и спортни автомобили, предназначени за американския, канадския и хонгконгския пазар. През 2004 г. марката дебютира официално в Мексико, през 2006 г. - в Китай и през 2008 г. - в Русия. Стартът на продажбите на модели на домашния пазар в Япония е планиран за 2010 г. В моделната гама на Акура влизат както технически и оптично подобрени модели на Хонда (например Интегра, Ледженд и NSX), така и модели, разработени и продавани само под името Акура

 • CADILLAC

  Кадилак e марка луксозни автомобили. Основно са предназначени за пазарите в САЩ и Канада. В САЩ марката се е превърнала в синоним на високо качество и престиж. Общоприетият лозунг на Кадилак е "Life, Liberty and the Pursuit," или „Живот, свобода и преследване“, упоменат в Декларацията за независимост на САЩ. Марката Кадилак е собственост на Дженеръл мотърс от 1909.

 • CHEVROLET USA

  Шевролет“ (Chevrolet) е американска автомобилна марка на корпорацията „Дженеръл Мотърс“.

  Основана е през 1911 г. Главната квартира на „Шевролет“ е в град Детройт, щата Мичиган. Освен автомобили с тази марка се произвеждат и камиони. „Шевролет“ е най-разпространената марка на „Дженеръл Мотърс“ с над 20 различни модела.

 • CHRYSLER

  Chrysler Group LLC е американски автомобилен производител със седалище в Обърн Хилс, щата Мичиган, Съединените американски щати. Той е сред т.нар. „Голяма тройка“ американски производители на автомобили.

  Корпорацията произвежда и продава автомобили в целия свят под марките Chrysler, Dodge, Jeep, Ram, а също произвежда автомобили, продавани под марката Fiat в Северна Америка. Други големи подразделения на Chrysler са Mopar (автомобилни части и аксесоари) и SRT (доработка и производство на спортни автомобили). През 2011 г. Chrysler Group е 12-ят по големина автомобилен производител в света и 7-ят с „Фиат“.

 • DODGE

  Додж“ (Dodge) е американска марка автомобили, произвеждани днес от „Крайслер Груп“.

  Марката води началото си от основаното през 1900 г. предприятие „Додж Брадърс Къмпани“, произвеждало части за бързо развиващата се автомобилна промишленост в Детройт. През 1914 г. „Додж“ започва да произвежда и собствени автомобили, а през 1928 г. търговската марка е продадена на „Крайслер“.

 • FORD USA

  Форд Мотър Къмпани“ (на английски език: Ford Motor Company) е американска мултинационална корпорация, автомобилен производител, основана от Хенри Форд на 16 юни 1903 г., със седалище в Диърборн (предградие на Детройт), щата Мичиган.

  Компанията произвежда известните марки на „Форд“ - „Линкълн“ и "Мъркюри", а също така притежава малък дял в японскатаМазда“. „Форд“ е бивш притежател на „Волво“(сега собственост на китайската Zhejiang Geely Holding Group Co.) и на известни британски марки - „Ягуар“ и „Ленд Роувър“, които са продадени на индийската Tata Motors през март 2008 г. и „Астън Мартин“ през 2006 г.

 • HUMMER

  Hummer е марка на камиони и ванове , първо пуснати в продажба през 1992 г. , когато AM General започва да продава на цивилно версия на M998 Humvee . През 1998 г. General Motors ( GM ) , закупени името на марката и пуснати на пазара три превозни средства : оригиналния Hummer H1 , базирани на джипа ; и моделите H2 и H3 , че са базирани на по-малки , гражданско- пазарни ГМ платформи .

 • INFINITI

  Infiniti (イ ン フ ィ ニ テ ィInfiniti ?, IPA : [ inɸinʲiti ] ) е подразделение на японския автомобилен производител Nissan луксозния автомобил . Infiniti официално започна продажба на превозни средства, на 8 ноември 1989 г. в Северна Америка . Маркетингова мрежа за Infiniti - маркови автомобили вече включва над 230 дилъри в над 15 страни . [ 2 ] Марката Infiniti бе официално въведена в родината си от Япония през 2013 г. , като първият японски пазар Infiniti превозното средство да бъде хибридна тяга вариант на Q50 Infiniti да излезе на пазара през 2014 г. , с бензинови версии на Q50 се запазва Историческият име Nissan Skyline . [ 3 ] Все пак, това не отбележи първата въвеждането на марката Infiniti в Япония , с оригиналната Q45 се продава като Nissan Infiniti Q45 в Япония от ноември 1989 г. до 1996 г.

 • JEEP

  Джип е общото название на автомобили, които приличат на комби, но са окачени на лекотоварно шаси. Обикновено те са оборудвани с четири задвижващи колела (двойно предаване) за движение по асфалтов път или извън пътя (off-road). Някои джипове притежават капацитет на теглене като на пикап и пространство за пътници като на миниван или на голям седан. Не всички джипове имат четири задвижващи колела, както и не всички автомобили с четири задвижващи колела са джипове.

  В България се употребява масово названието "джип", докато извън страната този клас автомобили е известен като SUV (на английски: Sport Utility Vehicle, буквално: "практичен спортен автомобил"). Названието "джип" е навлязло от автомобила с търговско наименование Jeep на фирмата Chrysler, който е от същия автомобилен клас.

 • LEXUS

  Lexus (レクサスRekusasu ? ) Е подразделение на японския автомобилен производител Toyota Motor Corporation луксозния автомобил . За първи път през 1989 г. в САЩ , [ 1 ] Lexus вече е продаден в световен мащаб и се превърна в най-голямата японска продажби изработка на премия автомобили . The Lexus марката се продава в над 70 страни и територии по света , [ 2 ] и е класирана сред десетте най-големи японски глобални марки в пазарна стойност . [ 3 ] Lexus е със седалище в Нагоя , Япония . Оперативните центрове са разположени в Брюксел , Белгия и Торънс , Калифорния, САЩ .

за страница
Показване на 1 - 20 от 851 артикула
Показване на 1 - 20 от 851 артикула
Обади се