МОТОЦИКЛЕТИ

Доставка и продажба на всички видове мото части за вашият мотор, скутер. Безплатна доставка за поръчки над 99.99 лв

МОТОЦИКЛЕТИ There are no products in this category

Подкатегории

 • HARLEY-DAVIDSON

  Harley-Davidson, Inc. (H-D или просто Harley) е американски производител на мотоциклети със седалище в Милуоки, Уисконсин, САЩ. Основан през 1903 г., той е един от двата големи американски производителя на мотоциклети, оцелели по време на Голямата депресия заедно със своя исторически съперник, Indian Motorcycles.Компанията е преживяла многобройни споразумения за собственост, споразумения за дъщерни дружества, периоди на лошо икономическо състояние и качество на продуктите и интензивна глобална конкуренция, за да се превърне в един от най-големите производители на мотоциклети в света и емблематична марка, широко известна със своите лоялни последователи. Harley-Davidson произвежда своите мотоциклети във фабрики в Йорк, Пенсилвания; Милуоки, Уисконсин; Манаус, Бразилия; Бавал, Индия; и Плуак Даенг, Тайланд.

 • HONDA MOTORCYCLE

  Корпорация „Хонда Мотор“ (англ. Honda Motor Company, Ltd.; яп. 本田技研工業株式会社, Honda Giken Kōgyō Kabushiki Kaisha) е японски производител на автомобили, камиони, мотоциклети и скутери. Произвежда също автомобили с висока проходимост, плавателни съдове, електрогенератори, корабни двигатели и градинарски машини.

 • KAWASAKI

  Японската компания Kawasaki се ориентира към производството на мотоциклети едва след края на Втората Световна Война, но късният старт не ѝ пречи да стане един от най-силните играчи не само в Япония, но и в света.В края на 60-те и началото на 70-те години на миналия век компанията вече се е наредила сред лидерите в бранша и е изградила репутация, създавайки емблематични серии на мотори Kawasakiкато Нинджа, Вулкан, Versus,Z и т. н.За да стане глобалната компания, каквато е днес обаче Kawasaki е трябвало да измине дълъг път, в началото на който стои един амбициозен японец - Шозо Кавазаки.

 • SUZUKI

  Suzuki Motor Corporation (на български Судзуки Мотор Корпорейшън) е японска мултинационална корпорация с главно управление намиращо се в Хамамацу, Япония, която специализира в производството на автомобили и мотоциклети.

 • YAMAHA

  Ямаха Мотър Къмпани (на английски: Yamaha Motor Company Limited) е японски производител на двигатели и мотоциклети.
  Първоначално е част от Ямаха Корпорейшън, която в определен момент става най-голямата компания в света за производство на пиана, но на 1 юли 1955 година собственика на компанията – Ямоцуко Кавазаки, който по-късно става председател на ,,Кавазаки'', решава да раздели това производство, и развие мотоциклетното направление на компанията, създавайки Ямаха Мотър Къмпани.

Обади се